Garantieperiode

De garantieperiode voor vervanging van de trolley bedraagt 1 jaar en geld vanaf de dag van aankoop. De garantie is inclusief frame, motor, gearbox en elektronica. De garantieperiode voor de accu en acculader bedraagt 2 jaar vanaf datum aankoop. Wij geven geen garantie op accessoires die meegeleverd worden.

Garantie uitsluitingen.

Beschadiging

Uw garantie geldt niet indien de volgende schade wordt geconstateerd:

  1. Schade aan de accu door ontladen van de accu als gevolg van excessief gebruik, of verminderde capaciteit door de accu voor langere periode onbeladen te bewaren
  2. Schade door oververhitting van de accu ten gevolge van onvoldoende ventilatie gedurende het opladen

Accu

Indien de klant van mening is dat de accu niet goed functioneert binnen de garantieperiode, dient u dit onmiddelijk te melden aan Panthera Golftrolleys. In overleg kunt u dan de accu teruggesturen naar Panthera Golftrolleys. Als de accu, na getest te zijn, als defect wordt beoordeeld volgens de voorwaarden van de fabrikant, zal deze vervangen worden.

Als de accu, na getest te zijn, binnen de specificaties van de fabrikant valt en dus niet voor vervanging in aanmerking komt, zal een nominaal bedrag voor testkosten en de verzendkosten aan de klant worden gefactureerd.

Misbruik

De garantie is niet geldig bij:

  • Misbruik of opzettelijke vernieling van de trolley
  • Gebruik van de trolley nadat het defect gesignaleerd is
  • Niet tijdig melden van het defect

Tips & Tricks

Bij uw bestelde trolley treft u een tip&tricks blad aan.

Hierop staan een aantal tips&tricks om uw trolley goed en netjes te (onder)houden en er voor te zorgen dat er geen schade ontstaat.

Zo kunt u altijd en waar dan ook gebruik maken van de trolley zoals u dat verwacht.

© 2016 Panthera Golftrolleys - Volg ons op :    

Top